Bezoek een boerderij

Koetjes kijken.....leuk !

Bezoek een boerderij ! Een aantal boerenbedrijven in de Schermer hebben hun staldeuren opengezet voor bezoek van uw groep. U wordt ontvangen met koffie en lekkers en vervolgens vertelt de boer over zijn boerenbedrijf.

Koehotel:koehotel

Het Koehotel in de Schermer is een nieuw bedrijf, geheel aangepast aan de modernste technieken en met uitgebreide aandacht voor koewelzijn. Zo liggen de koeien op een zacht waterbed, een echt hotel ! Laat u inspireren door het boeren echtpaar Henk en Annie en leer van alles over het boerenleven in Noord-Holland.

Natuurlijk Genoegenboerderij bezoeken de rijp
Dit biologische dynamische boerenbedrijf met zijn koeien , schapen  en landerijen is het hart van het bedrijf. Op de boerderij worden de natuurlijke processen van het bedrijf zoveel mogelijk begeleid en niet verstoord. Jeroen, de boer, wil graag de kringloop sluiten op zijn bedrijf. De bodem, het grasland, de koeien en de huisvesting spelen hierin een grote rol. Ook wordt er een boerencamping gerund en een winkeltje waar u biologische produkten kunt kopen. Op de foto Jeroen met zijn vrouw Rosalinde.

Rondleiding van de boer zelf:
Inclusief koffie, thee en lekkers
Prijs p.p.:     € 10 ,-

Picknickmand: € 13.50 p.p.
Lunch vanaf:  € 15 p.p.
Diner vanaf: € 32.50 p.p. 3-gangen ex. drankjes
TIP: Combineer uw bezoek met een bezoek aan de Museummolen, Kleinste Huisje, Grote Kerk of een rondvaart !